kaarten.multicopy.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan

Algemene voorwaarden

Voorwaarden website
Belarto Nederland b.v. (het bedrijf achter kaarten.multicopy.nl) heeft ten allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze site te wijzigen. Belarto Nederland b.v., Westzijde 178, 1506EK, Zaandam

Algemene voorwaarden
Van toepassing zijn de leveringsvoorwaarden, welke tot stand gekomen zijn door de vestiging, welke overeengekomen zijn tussen beiden, zodra de bestelling wordt geplaatst.

Klachten
Voor klachten over de website mail: kaarten@multicopy.nl‚Äč Voor klachten met betrekking tot uw bestelling verwijzen wij u naar de betreffende vestiging waarmee u de overeenkomst bent aangegaan.

Prijzen
Kaarten.Multicopy.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke zet- of drukfouten van een vestiging. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopiëren
Kopiëren en/of namaak wordt bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van de uitgever. De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt jegens Kaarten.Multicopy.nl voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van €5.000,-.

  1. Algemene voorwaarden
  2. Sitemap
  3. Privacy Policy